27 Eylül 2015 Pazar

ESAD'A SUİKAST YAPILABİLİR

ÖNÜMÜZDEKİ DÖRT AY İÇİNDE ESAD'A SUİKAST YAPILABİLİR.





DELİLİMİZ ŞUDUR

Hadis yorumlarına göre Esad indirilecek.Yerine Süfyan geçecek. 

Şu anda gelinen durumda ise ABD,Rusya,İngiltere,Almanya ve Türkiye Esad'lı geçiş noktasına gelmiş görünüyor.

Yani Esad, bu iç savaşta indirilmeyecek ise hadis yorumlarına göre de ineceğine göre o zaman suikast yapılacak olabilir. 

Esad'lı geçiş için anlaşılmış iken Esad'a yapılacak bir suikast, Suriye'deki iç savaşı daha da azdıracaktır. İktidar savaşları hız kazanacaktır.

Ve bunun sonucunda Suriye'de bir birine üstünlük sağlamaya çalışan grupların yerini doğrudan ABD ve Rusya alacaktır. Ve sonu da Suriye'nin işgali.

En doğrusunu Allah CC bilir.

Peki böyle bir olay olursa bunu kim yapabilir?

En başta İsrail'in arzusudur. Mossad yapabilir. Ama ABD böyle bir ortamda kendisinden habersiz yapılacak böyle bir olaya izin vermeyeceğinden CIA-Mossad işbirliği ile hatta MI6 da dahil olmak üzere yapabilirler.

Hatta belkide artık alt yapısı ve hazırlıkları tamamlandı ve o yüzden Rusya'nın Esad'lı geçiş ısrarına karşı Esadsız Suriye için gazını almaya çalışıyorlar. Bu da mümkün.

En başından beri Esad'ın yanında olan karşı cephenin böyle bir suikasti yapmayacağı kesindir.

Esad'dan sonra Suriye yönetiminde ve ordusunda ikilik oluşturarak Rusya'yı Suriye'de etkisiz hale getirebilirler. Çünkü Rusya Suriye yönetimine bir bütün olarak destek veriyor.Ayrılık olursa ve işler çığırından çıkarsa Suriye'de zora düşer ve terk de edebilir.Sonra işgal başlar ve Süfyan getirilir.Belki de bunun da alt yapısı hazırlandı.Recep ayına kadar bu olayları bekliyoruz.

Allahu Alem.Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.