9 Temmuz 2015 Perşembe

DOĞRULARI BİZ YAZARSAK İNANMAYANLAR

DOĞRULARI BİZ YAZARSAK İNANMAYANLAR; RTE SÖYLEYİNCE İMANIN ŞARTI SAYIYORLAR



İŞTE CUMHURBAŞKANININ AÇIKLAMASINDAN İLGİLİ BÖLÜM

MEDYADAKİ HABERLER YALAN"


2 yıldır paralel devlet ile mücadele etmekteyiz. Çin'e bir ziyarette bulunacağım. Çin seyahati öncesindeki gelişmeler manidardır. Bu akşam bunu size paylaşmak istiyorum. Dünyanın her yerinde bizim soydaşlarımız var. Yaşanan bütün hadiseler bizi doğrudan ilgilendiriyor. Medyada dolaşan, büyük bir kısmı da yalan ya da istismar olan bu haberlerden sonra İstanbul'da asla tasvip etmediğimiz olaylar yaşandı. Ülkemize gezmeye, yaşamaya gelen Doğu Asyalı insanlar bizim dostumuzdur. Onlar bizim misafirimizdir. İstanbul'da yaşanan provokatif olaylar bize yakışmaz. Provakatörlerin oyununa gelmeyin. Ülkemize gelenler bize emanettir.

VE YORUM

Şahit misiniz?

Biz "Uygur Türklerine Çin zulmü haberlerinin Siyonist Yahudi tuzağı olduğunu ve çoğunun da YALAN olduğunu" daha Türkiye ÇİN Büyükelçisine rahatsızlığını ilettiğinde yazmıştık. Yani Cumhurbaşkanımız da YALAN'lara inanıyorken biz doğruları yazmış ama kimseyi inandıramamıştık.

Cumhurbaşkanımız bu açıklamayı yapınca sosyal medyada daha önce "Çin Zulmü" diye AKP'lilerin yaptıkları paylaşımlar da değişti. MHP'lilerin yıllardır yaptığı paylaşımları paylaşan AKP'liler artık bizim gibi ÇİN ZULMÜ haberleri YALAN demeye başladılar.

İYİ DE KARDEŞİM DOĞRULARI SADECE BİAT ETTİĞİNİZ KİŞİDEN Mİ ÖĞRENECEKSİNİZ?

DOĞRU HER KOŞULDA DOĞRUDUR.SÖYLEYEN KİŞİNİN ÖZELLİĞİNE GÖRE DEĞİŞMEZ.

ŞİMDİ BURAYA DİKKAT!

TÜRKİYE'NİN DAHA DOĞRUSU AKP'NİN SURİYE POLİTİKASI EN BAŞINDAN BERİ YANLIŞTIR.

VE YİNE AKP'NİN ŞİMDİ DÖNMEYE ÇALIŞTIĞI "AÇILIM" POLİTİKASI DA EN BAŞINDAN YANLIŞTIR.

BİZ YİNE SÖYLEDİK. 

AKP'LİLER; CUMHURBAŞKANI AÇIKLAYINCAYA KADAR "AÇILIM DOĞRU, SURİYE POLİTİKASI DOĞRU" DEMEYE DEVAM EDECEKLER İSE BUNUN ADI "DÜŞÜNEN BEYİN" DEĞİL "BİAT KÜLTÜRÜDÜR" VESSELAM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.