28 Haziran 2015 Pazar

TÜRK-YUNAN HARBİNİ ABD ÇIKARACAK

ALLAHU ALEM, TÜRK-YUNAN SAVAŞI ÇOK YAKIN




Hadis yorumlarına göre Türk- Yunan Savaşı, Türklerin Suriye'ye girmesinden hemen sonra çıkacak. "Türkler adaya dönerler" diye ifade edilen durum yaklaşıyor Allahu Alem.

Eğer Türkiye Suriye'ye bir operasyon yaparsa, hedefi Halep- Kilis arasında bir koridor oluşturmak olacak. Bu harekatın müttefikimiz ABD'nin kerhen kabul edeceği bir operasyon olacağı kesindir. Çünkü Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye rağmen ve Türkiye' ye karşı bu koridoru kurmak isteyen ABD'dir. Ama Türkiye kararlılığını ortaya koyduğunda (Ki bu ortaya konulmuştur) ABD istemeden de olsa kabul edecektir. Çünkü Türkiye sonuna kadar haklıdır. Aynı durum Kıbrıs Barış Harekatında da yaşanmıştır.

Türkiye'nin bu operasyonu Rusya, İran ve Esad ile de anlaşmalı yapması gerektiğini yazmıştık. Onlar zaten bu operasyona ABD'ye rağmen olduğu için kayıtsız şartsız destek vereceklerdir. Tek şartları "Esad ve Hizbullah hedef alınmasın" olacaktır.İlker Başbuğ Paşanın önerisi doğrudur.

Bu durumda kimin ne yapabileceğini hesap ederken ilk öncelik de ABD'dir. Yani ABD bu operasyona karşı hangi planlarını devreye sokacaktır? 

ABD de şu an için Yunanistan'daki gelişmeleri kullanacaktır.Çünkü Yunanistan'da "Askeri Darbe" an meselesidir. Ve Yunan subaylarının tamamına yakını da komünist subaylardır. 1967 askeri cuntasına benzer bir darbe her an olabilir. ABD o darbeyi Yunanistan'ın Demirperde'ye kayması olarak görmüş ve tehdit algılamıştı. Şimdi ise bir taşla iki kuş peşine düşecektir.  

Hem Türkiye'yi Suriye'den çıkarmak hem de Yunanistan'ın Rusya'ya kaymasını önlemek için Türk-Yunan Savaşını tetikleyecektir. Gelişmeler bu yöndedir. ABD neler yapabilir?

Şu an Kıbrıs'da Annan Planını kabul etmiş iki lider bulunmaktadır.Bizimki de en az Rum lider kadar Türk karşıtı biridir.Onunla her an Kıbrıs'da siyasi yapıyı sarsacak bir gelişme yaptırabilirler. Ya da Rum Ordusu ile adadaki Kahraman Birliklerimize karşı bir provokasyon planlanabilir.

Diğer tarafta Yunanistan ordusunda bulunan ajanları vasıtasıyla Ege'de her an bir provokasyon yapabilirler. Bunları ABD yaptırır, kimin yaptığı önemli değil.

Tabi ABD derken yine tekrar edelim, İsrail'dir, demek istediğimiz.Yani ABD ve İngiltere'deki Yahudi Siyonistler Türkiye'nin Suriye'ye girmesini ASLA istemezler.Yunanistan'da bir darbe olursa (Belkide kendileri yaptıracaklar) askerlere, Yunanistan'ın borçlarını ödeme karşılığında Türkiye ile savaşı diretebilirler.

Türkiye, hem Suriye hem de Yunanistan konusunda çok ama çok dikkatli olmalı. Hadis yorumlarına göre Suriye'den şu anda başımız ağrımayacak ama Yunan Savaşından sonra Suriye'de kıyamet savaşı yapılacak Allahu alem.Onun için de Türkiye şu anda Suriye'deki fitnenin içinde kalmamalı.Hatta hiç girmesek daha iyi olur çünkü ne IŞİD kalacak ne PYD.

Türkiye'nin Suriye operasyonunun bir de şu sonucu olacak Allahu alem. Türkiye Suriye'den çıkar çıkmaz Ürdün'deki koalisyon ordusu Suriye'yi işgal edecek.İşte kıyamet savaşı da böyle başlayacak. Uzak durmalıyız vesselam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.