13 Haziran 2015 Cumartesi

SİYAH SANCAKLILAR (5)

SİYAH SANCAKLILAR  (5)




HARİS BİN HARRAS VE KOMUTANI MANSUR:

Ebu Müslim huruç ettiğinde; Emevi Orduları çok kuvvetli gelir ve çok zor durumlara düşerler. Öyle ki Ebu Müslim’in bir askerine karşılık on Emevi askeri bulunmaktadır ve daha bu ordudan başka belki on orduları daha vardır.

 En zor anlarında Allah CC onlara Maveraünnehir eyaletinden yardım için bir ordu gönderir. Ordu Harezm Şahı Mehmet Şah’ın Ordusudur.(O zaman dağınık halde olanTürk Beylerinden birisi. Harezm Bölgesi bugünkü İran’ın kuzeyi, Türkmenistan, Tacikistan, Özbekistan bölgesini içine alan bölge. Maveraünnehir ise Harezm bölgesine ilaveten Kazakistan’ın güneyini de içine alıyor.)

Ve başında bileği bükülmez zamanın dünyaca en ünlü pehlivanlarından Mızrab-ı Cihangir adında bir komutan bulunmaktadır.

Mızrab-ı Cihangir yetişince savaşın rengi değişir ve Ebu Müslim’in Orduları önlerine kim gelirse yenmeye başlarlar.

Şu Allah’ın CC işine bakınız ki hadis yorumlarında Hz. Mehdi’ nin AS askeri olacak Siyah Sancaklılara yardıma gelecek olan ordu da Maveraünnehir’ den gelecektir. Haris Bin Harras’ın ordusudur. Ve başındaki komutan Mansur ayrıca övülmektedir.

Yani Haris Bin Harras (Arslan oğlu Arslan demek),Ebu Müslim döneminde Mehmet Şah’ı temsil ediyor.
Mansur ise O’nun bileği bükülmez komutanı Mızrab-ı Cihangir’i temsil ediyor.

Peki Siyah Sancaklılar ikinci defa kılıçlarını çektiğinde yardıma gelecek olan Haris Bin Harras ve komutanı Mansur kimler olabilir?

Şunu hemen söyleyelim ahir zaman şahısları Hz.Mehdi AS, Şuayb Bin Salih, Temimli Sarışın Genç, Haris Bin Harras, Komutanı Mansur gibi kişiler zuhur etmeden kim oldukları anlaşılamaz. Allah CC tarafından gizlenmiş.

Ancak Haris Bin Harras’ın Maveraünnehir’ den ordusunu göndereceği hadis yorumlarında geçmektedir ve o bölgede bugün Kazakistan (Güneyi), Özbekistan ve Türkmenistan bulunmaktadır.




Yani isimlerin kim olduklarını bilemeyiz ancak şunu net olarak söyleyebiliriz ki Siyah Sancaklılar olan Kahraman Türk Ordusu’na yardıma gelecek olan Ordu da yine TÜRK’tür, TÜRK ORDUSUDUR.

Mehmet Şah da öyleydi ve komutanı Mızrabı Cihangir de Türk’tü. Ordusu da Türk Ordusuydu.

PEKİ SİYAH SANCAKLILAR NE YAPACAKLAR? KİMİNLE SAVAŞACAKLAR? NEREDE? NASIL?


DEVAM EDECEK... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.