7 Nisan 2015 Salı

FATİH ERBAKAN GEÇ KALDI

FATİH ERBAKAN ÇOK GEÇ KALDI.HARCANDI.



Fatih Erbakan'ın Saadet Partisinde istenmediğini çok önce yazmıştık. Derhal Saadet partisinden ayrılıp Milli Görüş Partisi (MGP) adı altında bir parti kurması ve sevenleri ile tüm Milli Görüşçüleri o partide toplaması gerektiğini ifade etmiştik.

Eğer iki yıl önce bunu yapsaydı ya da en azından Saadet Kongresinde seçilemediğinde ayrılsaydı, tüm Milli Görüşçüleri toplayıp önemli bir mesafe alabilirdi ve bugün de BBP başkanı Destici ittifak için Saadete değil kendisine gelirdi.Saadet Partisi de o zaman tamamen biter ve "Milli Görüş" kalırdı.

Çünkü Saadet'in Milli Görüşü temsil etmediğini, Milli Görüşü iktidara getirmek istiyormuş gibi görünüp, engellemek için elinden geleni yaptığını biz yıllar önce Mesut Akgül kardeşimizden öğrenmiştik.Ve ikna da olmuştuk.Dedikleri de tek tek çıktı.Bizi yanıltmadığı için kendisine buradan teşekkürler.

Son açıklamasında her hangi bir partiden aday olmayacağını açıkladı. Saadetten teklif gelmediği için eleştirdi.AKP ve MHP den adaylık teklifi yapılmış ama kabul etmemiş. Kendilerine nezaketen teşekkür etti. 

AKP yandaşı medya "Fatih Erbakan Saadeti yerden yere vurdu, AKP ye ise teşekkür etti" diye siyasi malzeme yapmış. Bu medyaya artık diyecek bir şey bulamıyoruz.

Ancak Fatih Erbakan yine yanlış yaptı.AKP den adaylık teklifini reddetmesi doğruydu ve kabul etmesi halinde kendi mazisini, kendi kişiliğini inkar edecekti.Çünkü söyledikleri ile çelişecekti.

AMA MHP'Yİ REDDETMEKLE YANLIŞ YAPTI

MHP'nin teklifini reddetmekle çok büyük hata yaptı. Çünkü şu anda rahmetli Erbakan'ın Milli Görüşünü gerçekte MHP temsil etmektedir.Tam bir MİLLİ DURUŞ sergilemektedir.

Devlet Bahçeli, diğer tüm parti liderlerine ibret olacak şekilde aday listeleri açıklamıştır.

Koltuk adamı değil dava adamı olduğunu ispat etmiştir.Aday listelerini fırsat bilip sinsice rakiplerini ekarte etme yoluna gitmemiştir.

Partisinde kendisine rakip olabilecek Tuğrul Türkeş,Koray Aydın,Ümit Özdağ gibi Ülkücü harekete liderlik yapabilecek şahsiyetleri onure ederek hep liste başlarına yazmıştır.

Fatih Erbakan da MHP'nin teklifini kabul etseydi, İstanbul'dan veya Konya'dan birinci sıra olsaydı, TBMM'de Milli Görüş ilkelerini MHP çatısı altında temsil etseydi ne sakıncası vardı?

Yıllarca meclise taşımaya çalıştığı Saadet on yıldan beri, MHP kadar Milli duruşa katkıda bulunabildi mi? Tabi ki hayır.

Evet Fatih Erbakan'ın yaşı henüz genç ama istikbal o kadar geniş mi?

Bu şuna benzer:

Yolda kalmış iki arkadaş otobüs bekliyormuş. Vakit erken. İki otobüs gelmiş ama firmayı beğenmemiş binmemişler. Sonra bir otobüs daha gelince biri "binelim" demiş.

Öbürü:
"Olmaz, şu firma gelecek ona bineceğiz" demiş.

Derken akşam olmuş,hava kararmış.Artık geçen araçların yazılarını da okuyamıyorlarmış. Bekledikleri firmanın otobüsü de geçmiş ama görememişler.

Evet Fatih Erbakan henüz genç ama akşam da olmak üzere.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.