6 Mart 2015 Cuma

"IŞİD KÖŞEYE SIKIŞTI" DEMEK "MUSUL BARAJI PATLAMAK ÜZERE" DEMEKTİR.

HABER SİTELERİNE IŞİD'İN KÖŞEYE SIKIŞTIĞI HABERLERİ DÜŞMEYE BAŞLADI



"IŞİD köşeye sıkıştı demek" Işid'in Musul barajını her an patlatabileceği anlamına geliyor.
Ancak bu başlıklar biraz erken atıldı. Henüz IŞİD işin tam olarak sonunda değil.

IŞİD'in gerçekten köşeye sıkışacağı gün Musul Operasyonunun başlayacağı gündür ve IŞİD Musul Operasyonu başlatıldığında ve ağır kayıplar verip çekilmeye karar verdiğinde Musul Barajını patlatmayı deneyecektir.

Bu da Musul'a yapılacak operasyonun her ne kadar çok istekli görünse de Barzani tarafından yapılmayacağı yani kuzeyden yapılmayacağı anlamına gelir. 

Peşmerge de zaten IŞİD'e karşı başarılı olamadı ve Musul operasyonundan korkuyor olabilirler. Onlarınkisi biraz da "Armut piş ağzıma düş" cinsinden.

ABD ve Batı Musul'u IŞİD'den alsın Barzani'ye versin diye bekliyorlar. Çok beklersiniz.

Musul operasyonu güneyden yapılacak. 

Zaten ABD ve Batıdan önce İran; Irak Ordusu ile bu operasyonu başlatmış durumda. Musul'un İran'ın güdümüne girmesine engel olmak için ABD ve Batı operasyon yapacak ve  subayları ABD ve Batıya ait, piyadeleri de peşmergelerden oluşan birliklerle, subayları İran generallerinden,piyadeleri de Irak Ordusundan oluşan birlikler birbirine girecek.Arada IŞİD ezilip çekilirken Musul Barajını patlatacak ve Musul böylece ABD ve Batı tarafından alınmış olacak. Barzani bu şekilde Musul'a konmak isterken İran Musul barajını ABD ve Batı'nın patlattığını düşünerek Musul'a yürüyecek. Bu savaşın adı da Karkısa Savaşı olacak. Allahu alem.

Hadis yorumlarında bu savaş 3.Dünya Savaşını başlatan savaş olarak geçmekte olup sonrası doğrudan doğruya taşeronların devreden çıkıp Arapın Azatlısı İran ile Rumun Azatlısı ABD arasında devam edecektir.Allahu alem.

Hz.Mehdi AS'ın zuhuru ile ilgili bu olaylar dikkate alınırsa Karkısa Savaşı esnasında veya hemen akabinde zuhur edecektir İnşaallah.Bu savaşın sonunda veya savaş bitmeden  Suriye işgal edilecek ve Suriye işgal edildiği anda da Hz.Mehdi AS zuhur edecektir Hadis yorumlarına göre Allahu Alem. 3.Dünya savaşının sonundan ve Melhamei Kübra'dan önce zuhur edecek İnşallah.

Her şeyin en doğrusunu Allah CC bilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.