16 Aralık 2014 Salı

TAHŞİYECİ MEHMET DOĞAN TALİBAN'I DESTEKLİYORDU

O TALİBAN YÜZDEN FAZLA ÖĞRENCİYİ KATLETTİ




Evet Bediüzzaman'ın talebesinin talebesi Mehmet Doğan. Ve Taliban'a destek vermişti.
Bediüzzaman ne zaman radikal İslamcılara destek verdi de Bediüzzamancı olduğunu iddia eden biri Taliban'a destek verebiliyor?

Bu gün İslamcı geçinen bazı Kürtler İslamcılığı kullanarak resmen PKK’nın uşağı olmuş durumdadırlar ve bunlar Bediüzzamanı KÜRTÇÜ olarak göstermeye çalışmaktadırlar.
Mehmet Doğan da Kürttür ve bunlardan biridir. Proje Bediüzzamanın Kürtçü olduğu yalanına inandırmaktır. Bu yalanı ortaya atanların hepsi de KÜRTÇÜDÜR.

Bediüzzaman kendisi Kürt olduğu halde asla KÜRTÇÜLÜK yapmamıştır. Tam tersine Kahraman Türk Ordusu’nun Hz.Peygamber SAS Efendimizin Ordusu olduğunu ve ahir zamanda tüm dünyaya hakim olacağını müjdelemiştir. Kürt halkının da Kahraman Türk Ordusunun yanında olması gerektiğini ve OLACAĞINI ifade etmiştir.

Bir parantez: Bediüzzaman Kürt olmasına rağmen dedik ama bize göre bu da yanlıştır ve Bediüzzaman Seyyiddir.Kendisi bunu reddetmiştir ama gelmiş geçmiş bütün Mücedditlerin Seyyid oldukları da aşikardır ve Bediüzzaman Müceddit olduğunu kabul etmiştir.)

Gülen ise Bediüzzamanın KÜRTÇÜ olmadığını çok net olarak ortaya koyuyor ve açıktan Bediüzzamanı Kürtçü olarak değerlendirip gizliden PKK’ya çalışan bazı hainleri ifşa ediyor. Olay budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.