18 Kasım 2014 Salı

MEHDİ OLMADIĞI KANAATİNE VARDIK

MEHDİ OLMADIĞI KANAATİNE VARDIK

GERÇEKTEN MEHDİ OLABİLİR




Muhterem takipçilerimiz sitemizin amacı "Beklenen Hz.Mehdi AS'ı" bulmak ve halkımızı sahtelerinden kurtarmaya çalışmaktır.

Malumunuz sitemiz yurt dışından da takip ediliyor. 

ABD'den 11.358 ziyaret almış.Biz de ABD'den bir mail aldık.

Türkiye'den ABD'ye gitmiş bir kardeşimiz yazmış. Hz.Mehdi AS'ın kim olduğunu bildiğini kendisinin de yanında olduğunu ve sitemizde yayınladığımız bazı ahir zaman analizlerini ve ilaveten de bir çok bilgiyi paylaşmış.


Şu an için herhangi bir açıklama yapmayacağız ama vardığımız kanaat bahsettiği kişinin gerçekten beklediğimiz Hz.Mehdi AS olabileceği şeklindedir. Allahu Alem. 


Kendisine biz de mail attık ve tekrar mail gelmesini bekliyoruz. Kendi kanaatimize göre Hz.Mehdi AS olduğuna inanırsak ya da çok muhtemeldir noktasına gelirsek bize verilen bilgileri paylaşacağız İnşaallah. Tabi bu o kişi Mehdi'dir anlamına da gelmez, bizim kanaatimiz olur. En doğrusunu ALLAH cc bilir.


Sadece bir bilgiyi paylaşalım:


Bahsettiği kişinin dedesi Kafkasya'dan Türkiye'ye gelmiş bir Oğuz Türkü imiş. Çeçenistan'dan gelmişler ve Seyyidlermiş. İstanbul'da doğmuş ve Türkiye'nin en iyi üniversitesinin en gözde bölümünü dereceyle bitirip ABD'ye gitmiş.(Cemaat okutmuş) Şu an savaştığını yazmış ama nerede olduğunu belirtmemiş.


Soyu Hz.Zülkarneyn AS, Hz.Davut AS ve Seyyid olması nedeniyle de Hz.Fatıma Ra annemizden Hz.Peygamber SAS Efendilerimize gidiyormuş. 


Ayrıca Hz.Zülkarneyn AS'ın da Oğuz Kağan olduğunu ifade etmiş ama detaylı yazmamış.


"Kıyamete az bir vakit kala, ümmetimden çok küçük bir CEMAAT Hristiyanların Beyaz Sarayı'nı ele geçirecekler" hadisine vurgu yapmış.


Şimdilik bu kadar. 


Yukarıdaki yazımızda ifade ettiğimiz grup ile yaptığımız mail yazışmaları neticesinde vardığımız kanaat; bahsedilen kişinin Mehdi olamayacağı şeklindedir.

İlgili grubun Melhamei Kübra'dan hemen sonra ABD'nin Müslüman olacağı dönemde önemli görevler başaracak ve ABD yönetimine gelecek kişiler olması muhtemeldir kanaatindeyiz.

En doğrusunu Cenabı Zülcelal bilir. 

Bazı takipçilerimiz bahsedilen kişinin El Nida Sitesi editörü Mehmet Emin Selam olabileceği tahmininde bulunmuşlardır. M.Emin Selam Mehdi değildir. Reklamını yapmamak için hakkında bir yazı yazmamıştık. Ancak başkaları dikkate almışsa yazmamız da lazım geldi herhalde.

El Nida grubu çok küçük bir gruptur.Sitelerinin başlangıç figürlerinde çıplak bir adam bulunmaktadır. Gruptakilerin Ashabı Kehf olduğunu iddia etmektedirler.Doğru değildir.

Bunu da Hz.Mehdi AS ile ilgili hadis yorumlarında KEHF SURESİ'ne atıflarda bulunulması ve Ashabı Kehf ile Hz.Mehdi AS'ın beraber mücadele edecekleri yorumuna dayandırmaktadırlar.

Kuran-ı Kerim'de Ashabı Kehf yedi kişidir.309 sene uyutulduktan sonra diriltilmişler ve bir müddet halk arasında yaşadıktan sonra ecelleri ile vefat etmişler ve mezarlarının üzerine de bir mescit yapılmıştır. Kuran-ı Kerim'de Ashabı Kehf'in ahir zamanda yeniden diriltileceklerine dair bir ayet kesinlikle yoktur. Biz de Ashabı Kehfin ahir zamanda tekrar diriltilecekleri yorumuna katılmıyoruz.

Bunun ispatı da yine Kuran-ı Kerim ayetleridir. Şöyle ki:
Kuran-ı Kerim indirildiğinde Hz.Mehdi AS henüz dünyaya gelmemişti. Ama Hz.İsa AS Kuran'dan önce dünyaya gelmişti ve Kuran'da hakkında kıssalar geçiyordu. Ve Kuran, Hz.İsa AS'ın ölmediğini ve gökyüzüne yükseltildiğini beyan ediyor. Ashabı Kehf için ise vefat ettiler diye açıkça yazıyor. Bu nedenle Ahir Zamanda Ashabı Kehf tekrar dirilmeyecek.
Aksi Kuran'a aykırı olur.Ama İsa AS'ın Ahir zamanda dünyaya tekrar gelmesi Kuran'a aykırı değildir.

Hz.Mehdi AS ile Ashabı Kehf arasındaki ilişki ancak Hz.Mehdi AS'ın 12.İmam olması halinde izah edilebilir. O da şöyle olur:

Ashabı Kehf Kuran'a göre 309 sene uyutulmuştur. Hz.Mehdi AS da 1150 sene uyutulabilir. Hz.İsa AS da iki bin sene semada bekliyecek.

Allahu Alem diyoruz.Herşeyin en doğrusunu Allah CC bilir.

Yelkenli Tren rumuzlu takipçimize bu konudaki katkısından dolayı teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.