2 Kasım 2014 Pazar

ATATÜRK'E KİMLER, NİÇİN SALDIRIYORLAR?

ATATÜRK'E KİMLER, NİÇİN SALDIRIYORLAR?

Son zamanlarda Atatürk'e saldırılar had safhaya ulaştı.Atatürk haindi, dinsizdi, İngiliz Ajanıydı demek istiyorlar.Aşağıdaki videoyu sosyal medyada paylaşıp delil gösteriyorlar.

İşte o video:



(Video için Serkan Yönder kardeşimize teşekkürler)

Başlamadan şunu ifşa edelim: Bugün Türkiye'deki tarikatların ve cemaatlerin ekseriyeti vatansever ve samimi Müslümanlardır. Ancak Osmanlı döneminde vatansever olmayanlar da vardı ve Atatürk bunlarla mücadele etmişti.Örneğin İskilipli Atıf Hoca şapka devrimine muhalefet ettiği için değil İngiliz Muhipler Cemiyeti' nin kurucusu olduğu ve İngilizlerle içli dışlı olduğu için yargılandı ve asıldı. Sen nasıl Müslümansın ya? Hem şeyhim diyeceksin, yani sıradan bir Müslümanlığı bile kabul etmeyeceksin hem de İngiliz ile metres olacaksın. Olacak şey değildir bu.
  
GELELİM YUKARIDAKİ VİDEOYA

Atatürk bu konuşmayı 1 Kasım  1937 de TBMM'nin yeni yasama yılının açılışında yapıyor.Mecliste tek parti var o da CHP.

Şu soruların cevabı verilmeden bu video hakkında hüküm verilemez:
(Neden sorgulamadan her komplonun üzerine balıklama atlıyoruz anlamak mümkün değil.)

İşte sorular:

Bu videoyu kim çekmiş? O zaman Türkiye'de kamera var mıymış? (Biz yoktu biliyoruz.)
Bu güne kadar kimler niçin gizlemişler ve şimdi kimler hangi amaçla servis ediyorlar? (Servis süresi on yılı geçmez.)

Atatürk bu konuşmayı yaparken TBMM'de kimler varmış, bildiğimizden emin miyiz?

Örneğin 1960 Yassıada duruşmalarını aşağıdaki ajan kadın kılığında izlemiş.İşte resmi:




O mecliste de bu ajanlardan olmadığından emin miyiz?

Tam burada bir önceki yazımızı tekrar okuyunuz ve tekrar düşününüz.

Devam ediyoruz.

Atatürk bu videodaki sözlerinde - İslamı değil - İslamdaki hurafeleri kastetmemiş olsaydı ve iddia edildiği gibi dinsiz biri olsaydı:

Kuran'ı Kerim'i Türkçe'ye çevirtir miydi? İnsanlar ne güzel Arapça Kuran-ı süslü kılıfına koyup duvarlarına asmışlardı.Ve İslamı da İskilipli İngiliz Muhipler Cemiyeti kurucularından öğrenmeye devam ediyorlardı.Niçin yapsındı ki bunu madem dinsiz ise?

Kaldı ki Diyanet İşleri Başkanlığını kurmaya ne gerek vardı? Herkes bir hocadan dini öğrenir ve Türkiye'de en az yüz tane İslam dini olur ve din birliği de daha en başından imkansız hale getirilebilirdi.Doğru değil mi?

Bu gün Türkiye'mizdeki tarikatların hemen hepsi de seçilmiş olmasına rağmen (Yani faaliyetlerine müsaade edilmiş) ne kadar farklı hükümler ortaya koyuyorlar göremiyor muyuz?

Mustafa İslamoğlu-İhsan Şenocak.Cübbeli-Adnan Hoca, Yaşar Nuri,Bayındır ve daha niceleri her biri ayrı telden çalmıyor mu? Haydi bakalım? 

Ya İskender Evrenosoğlu'nun "Amenu" tanımı.
Bu cemaate göre 'bu cemaatte olmayan' Müslüman değildir. Çünkü onlar "Amenu olmak" (Vel ASR suresinde geçen) ile Allah'a ulaşmayı dilemektir, dilemeyen Müslüman değildir diyorlar. Oysa Müslüman olmak için bizim Hz.Peygamber SAS Efendimizden bu güne kadar tüm alimlerimizden öğrendiğimiz Kelime-i Şehadet getirmektir.Mümin olmak ayrı.Onun için haramlardan kaçmak, farz ve sünnetlere devam etmek gerekiyor.

Ve bir başka mesele:

Atatürk, Türk Ordusunu Mareşal Fevzi Çakmak'a EMANET ETMİŞTİR. Fevzi Paşa 23 yıl Genel Kurmay Başkanlığı yapmıştır.Vasiyeti üzerine tabutuna Kabe örtüsü örtülmüş ve cenazesi Eba Eyyüp El Ensari Hazretlerinin RA yanına defnedilmiştir.Atatürk dinsiz olsaydı, hain olsaydı, İngiliz ajanı olsaydı Türk Ordusunu Fevzi Paşa'ya emanet eder miydi? Bir İngiliz dönmesi bulamaz mıydı?
  
GEÇELİM HİLAFET MESELESİNE

Evet İngilizler Hilafetin kaldırılmasını mutlaka istemiştir ama kaldırmak acaba yararlı mı olmuştur yoksa İslam'a zarar mı vermiştir?

Önceki yazılarımızda uzunca yazdığımız için kısaca ekleyelim.

Hilafet sadece dini bir terim değil aynı zamanda siyasi bir terim olup kelimenin tam anlamıyla GÜÇ demektir. 
Ebu Bekir Bağdadi de halifeliğini ilan etti. Kim biat ediyor?

Halifelik ilan edecek kişi elini masaya vurup dünyadaki tüm Müslümanları güzellikle olmazsa ZORLA BİAT ETTİREBİLMELİDİR.

Aksi takdirde o halifeliğin hiç bir anlamı olmadığı gibi üstelik de hem o kişiye, hem devletine hem de tüm İslam alemine yararı değil ZARARI OLUR.

Bu konuda önceki yazılarımıza bakılabilir.

ŞİMDİ GELELİM İKİNCİ VİDEOYA

Bakınız bu video da Atatürk'ün Cumhuriyetin onuncu yıl kutlamalarındaki konuşmasına aittir.

Yukarıdaki videoda Atatürk kafalarda oluşan soru işaretlerine bu videoda çok anlamlı cevaplar veriyor:

İşte video:




Bakınız bu videoda Atatürk kısaca on yılda çok büyük işler başardık,güçlü bir ordu, güçlü bir devlet, güçlü bir Millet olma yolunda yılmadan çalışmaya devam edeceğiz diyor.Yani esas amacı ifşa ediyor.

Peki Atatürk'e kimler düşmanlık ediyor ve amaçları ne?

Düşmanlık edenler Türkiye Cumhuriyeti' ni yıkmak isteyenlerdir. Atatürk'ü hain ilan etmeden Atatürkçülüğü yıkamayacaklarını, Atatürkçülüğü yıkmadan da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni parçalayamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Ve zamanında çektikleri ama yıllarca gizledikleri videoyu şimdi de Atatürk'ü hain etmek için yine kendileri servis ediyorlar.

Demek istediğim şudur: Birinci videoyu çekenler İngilizlerdir, bu güne kadar saklamışlardır ve şimdi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni parçalamak için ortaya çıkarıp servis ediyorlar. Zamanın Şeyh Saidleri ile İskilipli Atıf Hocalarını da devreye sokmayı ihmal etmiyorlar.

Ey Cumhuriyetin Tarikatları! 

Sizler samimi olmasaydınız, hain olsaydınız Atatürk size asla müsaade etmezdi.Öyleyse İngiliz'in, İsrail'in,ABD'nin oyununa gelip sakın Atatürk'e düşmanlık etmeyiniz.

Takipçilerimiz de Cumhuriyet dönemi tarikatları ile Osmanlı tarikatlarını bir tutmasınlar.Cennet mekan Abdülhamid Han Osmanlı dönemi tarikatlarının çoğunun İngiliz Ajanı olduğunu ifşa etmiştir.Bizim cumhuriyetimizin tarikatları da güzeldir. İçlerinde Müslüm Gündüz gibileri de var. Ama az. 

BURAYA DİKKAT!

Şu anda Atatürk'e düşmanlık edenler Kürt devleti kurmaya ve kurdurmaya çalışan bölücüler ve onların destekçileridir. Atatürk aleyhine konuşan, yazan,çizenlerin hiç birinden terörist başı için bir hakaret duyamazsınız. Bu da ispatıdır.

Adam PKK'lı Atatürk'ü eleştiriyor.Gizli yani kripto bölücü Atatürk'ü eleştiriyor. Hadi oradan!

Sizi gidi vatan hainleri sizi...
Sizi gidi nankörler...

Bakınız muhterem takipçilerimiz, yukarıda her şeyi açık açık yazamadık sadece bazı bilgiler sunduk ama aşağıda bir video daha var. O video Atatürk'ün ne yapmak istediğini, ne kadar yapabildiğimizi anlatan çok güzel bir CEVAPTIR.

İŞTE O VİDEO




ATATÜRK DÜŞMANLARI, ATATÜRK'E SALDIRILARA CEVAP VERDİĞİMİZ İÇİN HADDİ AŞAN MAİLLER ATIYORLAR. HEPSİNE TEK TEK YAZAMADIK BURADAN KISACA YAZALIM:

BAKINIZ KARDEŞİM:

Biz Atatürk'ü, sadece ve sadece vatanımızı yıkmak isteyen vatan hainleri saldırdığı için o vatan hainlerine cevap olsun, fırsat vermeyelim diye savunuyoruz.Savunurken de haddi aşmıyoruz.

Atatürk de bizim gibi sıradan bir Müslümandır.Günahsız Müslüman yoktur.
Haşa tanrı değildir, Allah CC'tan başka ilah yoktur.
Peygamber değildir son peygamber Hz.Muhammed SAS Efendimiz'dir.

Ancak Atatürk sıradan bir insan da değildir. Türk tarihinin yetiştirdiği son üç asrın en büyük devlet adamı, en büyük komutanıdır. Bu söz de rahmetli Erbakan Hocamıza aittir ve Erbakan hocamız bu Millete hiç bir zaman yalan söylememiştir. 

1918 de Türkiye'nin nüfusu 70 milyon olsaydı Araplara rağmen Mekke'den, Yunanlılara rağmen Bosna'dan, Kıptilere rağmen Mısır'dan çekilmezdik.

O Atatürk'e saldıran akıl hocanız var ya (Mustafa Armağan) Osmanlı'nın Hicazdaki ordularının on bin kişi olduğunu ve 8 bin den çoğunun şehid olduğunu itiraf etmişti.

Demek ki neymiş? 

Ordusuz,askersiz ne fetih yapılabilirmiş, ne de vatan müdafaa edilebilirmiş, ne de devlet kurulabilirmiş.

Ama onlar yapmışlar.Hem de bir kaç arkadaş.

Günahsız kimse yok ama onların sevapları kendilerine yeter.ANLADIN MI KARDEŞİM?
   
HADİ BU DA BİZDEN SİZE HEDİYE OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.