20 Ocak 2014 Pazartesi

CEMAAT DARBE Mİ YAPMAK İSTİYOR?

CEMAAT DARBE Mİ YAPMAK İSTİYOR?


İKİNCİ BÖLÜM

Cemaat sadece Türkiye’de değil tüm dünya ülkelerinde SESSİZ DARBELER yapmak istiyor. Yani açık ve ani darbe yapmak yerine ağır ağır ve çok gizliden tüm devlet kadrolarını aşağıdan en tepeye kadar yasal yollarla ele geçirmek ve ülkeleri de yavaş yavaş İslam Ülkesi’ ne dönüştürmek istiyor. 

Ama bunu başarabilmek kesinlikle imkansız. Çünkü Yahudi çok akıllı ve Deccalin öncüsü durumunda olan Yahudi önderleri bizzat Şeytan’dan akıl alıyorlar. Şeytan da insanlardan daha akıllıdır.Bu sebeple Cemaatin dünya çapında başarı şansı sıfırdır. Ancak İslam Ülkelerinde Hz.Mehdi’ye zemin hazırlama ve altın nesil yetiştirmekte üstlendikleri rol çok büyüktür. Cemaate bu sevap da yeter. 

NOT: Bu işleri yapıp başaracak olan kişi Hz.Mehdi AS’dır. Hz.Mehdi  AS da bu işleri cemaatin amaçladığı gibi sessiz darbelerle değil aniden ve açıkça tüm süper güçleri hallaç pamuğu gibi dağıtarak, esir ederek, mağlup ederek sadece yedi yılda gerçekleştirecek İnşaallah.

TÜRKİYE İÇİN İSE ÖZEL BİR DURUM SÖZ KONUSU:

Cemaat Türkiye’de sessiz darbenin dışında herhangi bir darbe girişiminde bulunmayı asla istemiyor. 
Ancak cemaati buna zorlayacak sebepler oluşabilir. Şöyle ki:
Ak Parti Cemaatin Türkiye’deki tüm faaliyetlerini durduracak, belki de cemaati yok edecek fiillere girişirse ki niyet bu yöndedir, o zaman cemaat de daha fazla zarar görmeden darbe yapmak isteyebilir.

PEKİ YAPABİLİR Mİ?

27 Mayıs darbesini 35 alt rütbeli subay yapmışsa ve Cemaat şu an için orduda daha güçlüyse yapabilir.
Albayların yüzde onu, binbaşıların yüzde kırkı; yüzbaşı ve alt rütbelerde yüzde kaça tekabül ediyor?

Aritmetik gidersek; Albayların yüzde onu, yarbayların yüzde yirmisi, binbaşıların yüzde kırkı, yüzbaşıların yüzde sekseni, kalanların da tamamı mı acaba? Soru sadece..

Bizim görüşümüz ise şudur:

Cemaat darbe yapmak zorunda kalsa bile şu an için darbe yapan gücün yaşama şansı sıfırdır. Çünkü gerçekler farklı bile olsa darbeyi gerektirecek bir durumun olmadığı hususunda halkımız hemfikirdir. Kim darbe yaparsa üç ay içinde yok olacaktır. Belki cemaat meşhur darbecileri öne iterek halkın istemediği bir darbeyi onlara yaptırıp sonra da kendisi kurtarıcı olarak ve halkın onayı ve desteğiyle ikinci bir darbe planı yapabilir.
  
ALTIN NESİL İLE İLGİLİ:

Cemaatin yetiştirdiği gençlik gerçekten örnek bir nesil. Namazlarını kazaya bırakmıyorlar, gece namazı kılıyorlar ama en önemlisi şu:
Pek çok namaz kılan insanlarımız var ama iş dürüstlüğe gelince üç kağıtçılığı da kimseye vermiyorlar. Hem ibadetini yapan hem de yolda bulduğu bir milyonu sahibini arayıp teslim eden çok az Müslümanımız var maalesef. İşte cemaatin yetiştirdiği neslin en güzel özelliği de dört dörtlük dürüst bir nesil olmasıdır.

Cemaat lideri olan Gülen Hoca da haksız hakaretlere maruz kalıyor. Eleştiri başka şey, hakaret başka. Gülen Hoca hiç evlenmemiş, zengin olmasını gerektirecek, miras bırakacak kimsesi yok. Kendisi de gayet mütevazi bir hayat yaşıyor. ABD sarayında zorunlu ikamete tabi tutulmuş ama yediği, içtiği, giydiği son derece mütevazi.


ABD’ye gitmeyip ülkemizde yaşamayı ayrıcalık görüp üç beş tane evli, on onbeş çocuklu, lüks araçlarla gezen şeyhlerden değil. Bu cümledeki şeyhlerin bırakınız şeyhliklerini Müslümanlıkları bile tartışılır. 
Müslüman tarikata niçin girer? Nefis terbiyesi için. Üç beş kadınlı adam müridin nefsini nasıl terbiye edecek? Önce kendi nefsini terbiye etmesi lazım değil mi? Nefis terbiyesi için tarikata giren tek eşli müritleri de azdırıyorlar. Tabi gerçek şeyhlere diyecek hiçbir sözümüz yok ve ALLAH CC kendilerinden razı olsun diyoruz. 

YARIN: ABD AÇISINDAN CEMAAT VE AK PARTİ NE İFADE EDİYOR?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.