20 Eylül 2013 Cuma

ZİNACI,KAFİR AMERİKAN KÖPEĞİ EL KAİDE

ZİNACI,KAFİR AMERİKAN KÖPEĞİ EL KAİDE




TUNUS İÇ İŞLERİ BAKANININ AÇIKLAMASI:
Bin Ciddu: Suriye’ye götürülen Tunuslu kızların durumu vahim
Bin Ciddu: Suriye’ye götürülen Tunuslu kızların durumu vahim
Tunus İçişleri Bakanı Lutfi bin Ciddu, cihat nikahı adı altında Suriye’ye götürülen Tunuslu kızların durumlarının çok vahim olduğunu açıkladı.


Tunus İçişleri Bakanı Lutfi bin Ciddu, Tunus TV’si tarafından da canlı olarak yayımlanan Kurucular Meclisi (parlamento) oturumunda cihat nikahı adı altında Suriye’ye götürülen Tunuslu kızların yabancı militanlardan hamile olarak geri döndüklerini söyledi.


Tunus İçişleri Bakanı Lutfi Bin Ciddu, meclisteki konuşmasında “Onlarca hatta yüzlerce savaşçı bu kızlarla cihat nikahı adı altında ilişkiye giriyor. Bu kızlar bu ilişkilerin sonunda ülkeye hamile olarak geri dönüyorlar ve biz eli kolu bağlı bir şekilde sadece izlemekle yetiniyoruz” dedi.


Tunus içişleri bakanlığı olarak geçtiğimiz mart ayından bu yana 6 bin Tunuslu’nun Suriye’ye gitmesine engel olduklarını belirten İçişleri bakanı Lutfi bin Ciddu, Tunuslu gençleri Suriye’ye cihat adı altında götürmeye çalışan 86 kişinin yakalandığını söyledi.


Tunus’taki bazı yasal örgütlerin içişleri bakanlığının Suriye’ye savaşçı gönderilmesini engellemesine itiraz etmelerini şaşkınlıkla karşıladığını belirten Bakan Bin Ciddu, “gençlerimiz Suriye’deki cephelerde ön saflara gönderiliyor, onlara şehirlere nasıl saldırılacağı ve nasıl yağmalanacağı konusunda eğitim veriliyor” dedi.


Tunus Müftüsü Şeyh Osman Batih, 19 Nisan’da yaptığı 16 Tunuslu kızın cihat nikahı adı altında Suriye’ye gönderildiğini açıklamıştı.

Bu açıklamasından kısa bir süre sonra görevinden alınan Şeyh Batih, Suriye’ye savaşçı veya kadın gönderilmesini eleştirmeyi sürdürürken, Tunus basını da yüzlerce Tunuslu kızın Suriye’ye cihat nikahı adı altında götürüldüğünü bildirmişti.
  
BUNLAR;ZİNACI,KAFİR AMERİKAN KÖPEĞİ EL KAİDE! 
VEHHABİLER BUNA CİHAT DİYOR! BUNLARA DA CİHATÇI!
CİHAT FETVASINI KARDAVİ VERİYOR.

SURİYE ORDUSU İLE DE BU ŞEREFSİZLER SAVAŞIYOR.

NE ZAMANDAN BERİ? 
TA EN BAŞINDAN BERİ.

İLK KAN DÖKEN DE BUNLAR.

PTT MEMURLARINI CANLI CANLI ÇATIDAN ATAN BUNLAR.

KAFA KESEN,CİĞER YİYEN DE BUNLAR.

ESAD BABASI GİBİ BİR DİKTATÖRDÜ VE ZAMANLA GİDECEKTİ.

ŞİMDİ O ESAD'I BU ŞEREFSİZLER KAHRAMAN YAPTI.
KİMİN GÖZÜNDE? TABİİ SURİYE HALKININ GÖZÜNDE.

TAKDİR SİZİN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.