19 Ağustos 2013 Pazartesi

DECCAL GÖREVDE, KİMLİĞİNİ AÇIKLIYORUZ





         DECCAL GÖREVDE, KİMLİĞİNİ AÇIKLIYORUZ

         Bir Elinde Ateş (SAVAŞ)



                                                     Bir Elinde Su (BARIŞ)Var



Hz.Peygamber SAS Efendimiz bir hadisinde “Hz.Adem’den kıyamete kadar gelmiş geçmiş en büyük fitne DECCAL’in fitnesidir” buyurdu.Deccal kırk gün dünyada kalacak ve tüm dünyayı kandıracak.Çok az insan onun fitnesinden kendisini kurtaracak.Bir elinde ateş bir elinde su olacak.Ateş dediği su,su dediği ateştir.Ateşi verirse suyu,suyu verirse ateşi alın.


Bu zamanda ateş ve suyun çağrıştırdığı kavramlar genelde savaş ve barıştır.Yani Deccal bize “savaşın” derse savaşmamalıyız, “savaşmayın,barışın” derse savaşmalıyız.


Hz.Mehdi AS, savaş meydanında önce Rusya’yı ardından da ABD’yi mağlup edince İsrail’in başında olan adam çıkacak ve tüm Müslüman olmayanlara “BU HAYRET EDİLECEK BİR ŞEYDİR” diyecek ve Deccal’in çıktığını haber vererek kendisinin de İsa Mesih olduğunu iddia ederek ve bir takım istidraçlar göstererek tüm kafirleri peşine takacak.






Oysa onun deccal dediği ve kafirlere şikayet ettiği kişi Hz.Mehdi As olacak.Allah-u Alem bu olay 2019 da yaşanacak.Ve aynı yıl gerçek Mesih Hz.İsa AS inecek ve Beytül Makdis’de Deccal’i öldürüp ALTIN ÇAĞ’I başlatacaklar.İNŞAALLAH.

Yani Deccal 2019 da İsrail’in başında olan kişi olacaktır.Deccalizm zaten belli, SİYONİZM. Alnındaki kafir yazısı da CFR.2019 da İsrail’in başına geçen adam hepsinin de başı olacak.


ALLAHU ALEM







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.