18 Nisan 2015 Cumartesi

20 NİSAN 2015 HZ.MEHDİ DÖNEMİNE GİRİŞ

20 NİSAN 571 HZ.PEYGAMBER SAS EFENDİMİZİN DOĞDUĞU GÜN

20 NİSAN 2015 HZ.PEYGAMBER SAS EFENDİMİZİN 1444. DOĞUM GÜNÜ

VE ÜÇ AYLARIN BAŞLADIĞI GÜN, RECEP AYININ BAŞLANGICI



Hz.Peygamber SAS Efendimizin 1444.Doğum gününün üç ayların başlangıcına denk gelmesi müthiş bir tevafuk. Allahu Alem Hz.Mehdi AS'ın da doğum günü.

Sosyologlar bir insanın olgunluk çağına giriş yaşını hangi yaş kabul ederler bilemeyiz ama bize göre 20 Nisan 2015 Hz.Mehdi AS'ın gençlik çağından çıkıp olgunluk çağına giriş yaşıdır Allahu Alem.

Bu yaş kırk olursa Hz.Mehdi AS 1975, 36 olursa 1979 doğumlu olur. En doğrusunu sadece Allah CC bilir.

Ama her halde 20 Nisan 2015 ile Hz.Mehdi AS çağı başlamış oluyor.

Peki hangi aşamalar yaşanacak? Allahu Alem.

Hz.Mehdi AS'ın zuhuruna sebep olacak olaylar ve zuhurundan sonra olacaklar.
Hz.Mehdi AS'ın zuhuruna sebep olacak olayların hepsi gerçekleşti. Sadece Suriye'nin işgal edilip Süfyan'ın çıkması ile Mekke'de ayaklanma kaldı. Onlar da gerçekleşmek üzere.

Kimse yazmadan hemen yazıverelim. Suudi Arabistan bu yıl kapılarını hacı adaylarına kapatabilir. Hastalık, anarşi ve terör saldırısı gibi bahanelerle bu yıl kapılar hacı adaylarına kapatılırsa bilinmelidir ki Hz.Mehdi AS geliyor İnşallah.

Zuhurundan sonra yaşanacak olaylar ise Hz.Mehdi AS-Süfyan Savaşı ve Hz.Mehdi AS- Deccal Savaşı olarak ikiye ayrılabilir. Sonu da Hz.Mehdi AS'ın dünya hakimiyetidir İnşallah.

Ahir zaman olaylarını yazarken bu güne kadar Türkiye'yi hep olayların dışında tuttuk ve hiç yazmadık. Ama artık Türkiye de çok hassas bir konuma geldi ve yazmak yazmamaktan daha yararlı olacak kanaatindeyiz.

Çünkü Türkiye bu hassas dönemde çok ama çok dikkatli olmalıdır.
Belki bizim de bir katkımız olursa diye Türkiye'yi de içine dahil ederek ahir zaman olaylarını çok detaylı bir şekilde yazacağız inşallah.

Birileri hemen hoplayıp çıkmasınlar "Sen de kim oluyorsun" gibilerden. Yazılarımızın kaynağı tamamen alimlerin ifşaatları ve hadis yorumlarıdır. 

BAŞLIYORUZ İNŞALLAH

ABD, Rusya ve Çin'i kontrol etmek istiyor. Rusya'yı, Ortadoğu'nun tamamına hakim olarak kuşatmak, Avrupa'yı genişleterek de daraltmak amacında.

Rusya da İran ile işbirliği yaparak Ortadoğu'daki kuşatmayı kırmaya, Çin ile işbirliği yaparak da ABD'nin küresel gücünü zayıflatmaya çalışıyor. Bir taraftan da sürekli kendisinden bir şeyler koparan Avrupa'yı tehdit ediyor. Önce Polonya, Romanya, Çekoslavakya, Macaristan ve Doğu Almanya sonra Estonya, Letonya ve Litvanya koptu. Şimdi sıra Ukrayna'da. Ukrayna da koparsa ki fiilen oldu Rusya'ya sadece Türk Cumhuriyetleri kalıyor.

Yani batı farkında olmadan Rusya'yı Müslümanların müttefiki yaptı bile. Üçüncü Dünya savaşı çıkarsa safların biri Rusya, Çin ve Müslümanlar olacak. Diğeri ise Yahudiler ve Hristiyanlardan oluşan BATI.

ABD, Ortadoğuyu ele geçirmeye çalışırken kendi ordusunu riske etmeden bölgedeki taşeronlarını kullanıyor. Suud, Katar, BAE, Bahreyn, Kuveyt, Mısır yönetimleri ile IŞİD, El Kaide, PKK, PYD, Barzani gibi unsurlar başlıca taşeronları.

Rusya ise İran'ı taşeron olarak değil stratejik ortak olarak kullanıyor ve İran da Rusya'ya Suriye, Irak, Yemen yönetimleri gibi taşeronlar kazandırmaya çalışıyor. Hizbullah ve Kudüs Gücü gibi unsurları da gayri nizami karşı güçlere karşı kullanıyorlar.

Mısır ve Sudan'ın haricindeki Müslüman Afrika ülkeleri ile Türkiye, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya gibi çoğunluk İslam Ülkeleri ise çok daha dikkatli (ya da hasbelkader diyelim) bir çizgide yer alıyorlar. Ve şiddetin içinde olmak istemiyorlar.

Özellikle İran ve Suud yönetimi arasındaki rekabetin tamamen ABD ve Batı kışkırtması bir mezhep savaşı olduğunun farkındalar. Bu nedenle mezhep savaşına meydan vermemek için Sünni olmalarına rağmen Suud'a da tam destekten kaçınıyorlar. Bize göre de dosdoğru yapıyorlar. Çünkü İran ile Suud yönetimi arasındaki tartışma tamamen bir batı kışkırtmasıdır.

Neticede ölecek olanlar Müslümanlardır ve batının istediği de zaten budur. Şu kadar ki İran şuurlu bir devlet olarak bunun farkındadır ama Suud yönetimi petrol kuyularından sağladığı Haremeynlerini koruma derdinde İslam'a hıyanet etmektedirler.(İran'ın duruşu ile ilgili tüm detaylar önceki yazılarımızda vardır. İsteyen okuyabilir.) 

Türkiye'nin durumu bütün Müslüman ülkeler içerisinde çok özeldir. Çünkü Türkiye NATO ülkesi olan tek İslam Ülkesidir. (Resimdeki mesajı da hemen burada verelim. Türkiye 3.Dünya Savaşına NATO ülkesi olarak girecektir. Doğrusu da budur.) 

İŞTE SENARYO

Esad'ı deviremeyen ABD, Irak'ı da İran'a kaptırınca çılgına dönmüştür. Sıra Yemen'dedir ve İran Yemen'i de ele geçirmek üzeredir. Suud'un hava operasyonları da işe yaramamış kara operasyonuna ise Mısır bile katılmaktan çekinmiştir.Yemen de İran'ın kontrolüne girecek ve ABD'ye tek seçenek kalacaktır.

Suriye'nin işgali ve ABD-İRAN SAVAŞI...

Bir parantez:
(Bize göre İran nükleer silah yani Atom Bombası yaptı. Hem de 2006 yılında yaptı. Delilimiz yok ama kuvvetli işaretler var. İran 2006 yılında Nükleer Bayram kutlamaları yaptı. Dünyada pek çok ülke Nükleer Santral yaptı ama hiçbiri kutlamadı.5+1 görüşmelerine kadar İran'da her yıl ortalama beş altı defa beş ila altı büyüklüğünde deprem oluyordu.5+1 görüşmeleri başlayınca depremler bıçak gibi kesildi. Acaba neden? Çünkü bu depremler nükleer denemeydi ve 5+1 görüşmeleri nükleer denemelerin durdurulması şartına bağlı olarak başladı. Bu bir işaret. Ayrıca İran'lı yetkililer İsrail ile her didişmede "İsrail'i beş dakikada yeryüzünden sileriz", "Yok ederiz " vb açıklamalar yaptılar. Bir devlet beş dakikada sadece atom bombası ile yok edilebilir.5+1 görüşmelerinde ise İran'a atom bombası yaptığını açıklamaması ve Uranyum zenginleştirme faaliyetlerini on yıl durdurması şartı koşuldu. İran da "Ekonomik ambargoyu hemen kaldırın, on yıl sonra da her türlü nükleer faaliyetimiz serbest olsun, biz de açıklayalım" dedi ve böylece anlaştılar. Peki oyunu kim kime oynadı? ABD "İran'ın nükleer gücünü Türkiye, Mısır ve Suud'dan gizledik.Zaten on yıl içinde de İran'ı vuracağız ve Nükleer güç yine sadece biz kalacağız" diye zafer ilan etti. İran ise "Zaten atom bombamız var. On yıl da devletler için çok kısa bir süre. Sonunda biz kazanırız" diye zafer ilan etti. Gerçekte ABD kazandı çünkü İran'ı vuracak. Bu da göstergesi.)

SENARYO DEVAM EDECEK


TABİ Kİ ALLAHU ALEM