16 Mart 2015 Pazartesi

SEÇİM ÖNCESİ CHP'DE ÇÖKÜŞ YAŞANABİLİR

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE CHP'DE ÇOK BÜYÜK BİR ÇÖKÜŞ YAŞANABİLİR




BU YAZI TAMAMEN ALİMLERİN AHİR ZAMAN YORUMLARI KAPSAMINDA YAZILMIŞTIR.BİLGİ VE BELGEYE DAYALI BİR YAZI DEĞİLDİR.

Seçimler öncesinde CHP'de çok büyük bir çöküş bekliyoruz. Çünkü alimlerin ahir zaman yorumlarına göre Vatan Partisi'nin CHP'yi tamamen bitirmesi gerekiyor.

Fuat Avni CHP kapatılacak iddiasında bulunduğunda biz buna samimi olarak inanmıştık. Ancak AKP,parti kapatmayı zorlaştıran yasa teklifini TBMM'e getirerek zorlaştırdı. Alt komisyondan geçti Genel Kurul'a gelecek ve onaydan sonra yayınlanıp yürürlüğe girecek.

Bu yasaya göre Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, her hangi bir siyasi partiye kapatma davası açmadan önce TBMM'ne başvurarak TBMM'nin onayını isteyecek. 

Tabi mevcut şartlarda da TBMM'den kapatma izni çıkmayacak. Burada da bir anti demokratik kapsam var aslında.O da şudur: 

Savcılar hiçbir zaman TBMM'de çoğunluğu bulunan partileri kapatma davası açamazlar.Ama küçük bir partiyi hatta büyük parti tarafından kapatılması istenen küçük bir partiyi kapatma davası açabilirler.

Yani küçük partiler büyük partilerin TBMM'de de tehditi altında kalabilirler.Geleceği parlak yeni kurulmuş küçük bir partiye büyük parti baskı yapabilir.Savcı da kapatma iznini büyük partiden isteyecek anlamına gelir ki  bu suça göre parti kapatma ilkesini zedeleyebilir. Zira suça göre kapatılması gereken bir parti büyük parti tarafından korunup suçun karşılıksız kalmasına neden olunabilir.

Belki de şu anda böyle bir tablo olmadığından demek istediğimiz anlaşılamayabilir ama yarın böyle bir tablo da olabilir. Neyse, bu yazının konusu dışında.

CHP kapatılamayacağına göre ne olabilir?

Seçim öncesinde CHP'den Vatan Partisi'ne çok büyük geçişler olabilir.Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri transfer olabilir. Listelerde yer alamayanlar da geçebilir.

Yine alimlerin ahir zaman yorumları nasıl ortaya  çıkabilir diye düşündüğümüzde seçimlerin yıldız partilerinin MHP,HDP ve Vatan Partisi olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Tabi bu tahminin AKP ve CHP' nin alacakları oy oranları ile bir ilgisi yok. Sadece onların oy kaybederken, bu partilerin de yükselişte olacağını kastediyoruz.

Tabi en doğrusunu Allah CC bilir.  

PUTİN AVRUPA'YI İŞGALE HAZIRLANIYOR

PUTİN RESMEN SAVAŞA HAZIRLIK TALİMATI VERDİ





Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ulusal Savunma Merkezi'nde yaptığı açıklamada, ani denetimler kapsamında Putin'in emriyle Kuzey Deniz Filosu, Batı Askeri Bölge ve Hava İndirme Birliklerinin bazı kısımlarının yerel saatle 08.00'den itibaren savaşa tam hazır duruma geçirildiğini bildirdi.

HEDEF: HAZIRLIK DURUMUNUN ÖLÇÜLMESİ

Şoygu, emir çerçevesinde yapılan tatbikatın ana hedefinin, Kuzey Deniz Filosu'nun savaşa hazırlık durumunun ölçülmesi ve Kuzey Kutup Bölgesi'nde Rusya'nın güvenliğini sağlama olanaklarının kontrol edilmesi olduğunu söyledi.

38 BİN PERSONEL 3.360 ASKERİ ARAÇ

Sergey Şoygu, tatbikata 38 bin askeri personel, 3 bin 360 askeri araç, 41 gemi, 15 denizaltı ile 110 uçak ve helikopterin katılacağını kaydetti.

Rusya'da ordunun hazırlık seviyesini denetlemek amacıyla her ay ani denetimler yapılıyor.


Savunma Bakanlığı, tatbikatların, Rusya ve Batı ülkeleri arasındaki ilişkilerin gerginleşmesinden önce yapılan plan esasında yürütüldüğünü vurguluyor.

YORUM

Putin on gündür kayıptı.Müslüman oldu iddiaları da hasta iddiaları da bu sebeple ortaya atıldı. Putin ortaya çıktı ve iddiaları yalanladı. Kırgızistan Devlet Başkanı ile basın önüne çıktı.

Bize göre PUTİN bu on gün içinde çok gizli siyasi ve askeri toplantılar yaptı. Çinli,İran'lı yetkililer ile de gizli görüşmeler yapmış olabilir. 

ABD ve ABD'nin emri ile hareket eden Avrupa tarafından ekonomisi çökme noktasına gelen RUSYA, Avrupa'yı işgale hazırlanıyor. Bu işgal için de Kuzey Avrupa'dan Baltık Cumhuriyetlerinden start verecek. Şu an Estonya, Letonya ve Litvanya tehdit altında. 

Geçtiğimiz günlerde bu ülkelerden birinde askeri bir tatbikat yapılmış ve ABD askeri güçleri bu tatbikatta Rusya sınırına 300 metre kadar yaklaşarak Rusya'ya gözdağı vermişlerdi. Rusya da şimdi REST ÇEKİYOR.

Bu tatbikat; katılan araç sayısı, yapılma zamanı ve mekanı açısından bize göre Avrupa'ya SON UYARIDIR.

Ya ekonomik yaptırımlardan vazgeçecekler ya da Rusya işgale başlayacak.

Esad'ın ABD'ye rest çekmesinin, İran'ın Barzani'yi düşman ilan etmesinin de Rusya'nın niyetleri ile yakından ilgisi var.

Daha önce  Rusya'nın niyetlerinin bölgedeki hesapları alt üst edeceğini,pek çok taşeronun akıllarda bile kalmayacağını ve unutulup gideceğini yazmıştık.

Belki de Putin, ABD'nin Musul Operasyonu ile başlatacağı şovun boyutlarını (Suriye'nin işgaline kadar gidebileceğini) gördü ve on gün boyunca tüm alternatifleri ayrıntılı olarak değerlendirip komutanlarıyla birlikte taarruz planları yaptı.

Önümüzdeki aylarda çok büyük gelişmeler olabilir. 

Yaşanabilecek bir ABD-RUSYA SAVAŞI dünya tarihinin en büyük savaşı olur ve tüm dünya bundan çok büyük zararlar görür.

Cenab-ı Mevla İslam Alemine iyilik ve inayet buyursun İnşallah.

Kürt kardeşlerimize bir türlü anlatamadık. 

PKK'lı olmak demek yokuş aşağı freni patlamış ve biraz sonra uçuruma uçacağı keskin virajlara girecek olan bir otobüsteki yolcunun; güneşten rahatsız olup karşı tarafa geçmek için muavinle tartışmasına benzer ki bundan daha büyük bir aptallık olamaz.  

ABD-RUSYA Savaşa tutuştuktan sonra kim takar PKK'yı, Barzani'yi, IŞİD'i? Çimendir bunlar, ezilir gider.

Aynı örnekte o otobüsün direksiyonuna geçip, sağ salim düze indirip, o yolcuları selamete ulaştıracak olan da Allah'ın CC inayetiyle Hz.Mehdi AS'dır. Selametle düze indikten sonra güneşte kalsan ne olur gölgeye gitsen ne olur? Olay budur.